Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007

sok for ΠΑΣΟΚ


Ας νικήσει ο ταχύτερος.

10 σχόλια:

Από Μηχανής Θεός είπε...

Dystyxws agapite Keimenografe, opws 3erw kai nomizw oti 3ereis, den yparxei periptwsi na nikisei o kalyteros. An oxi giati den yparxei, giati den 8a itan kai epitrepto... Einai poly ypogeia i katastasi sto PASOK, xronia twra, kai apexei arketa apo osa paizontai ka8imerina stis 8

keimenografos είπε...

Όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ φίλε μου. Είναι ο τρόπος που λειτουούμε γενικά. Ανεβαίνει αυτός που παραμερίζει όλα τα υπόλοιπα και ασχολείται μόνο μάυτό Με το κοινωνικό του προφίλ. Οι συνταγές γνωστές. Στην Ελλάδα νομίζουμε οτι οι πράξεις γίνονται με το στόμα. Όποιος δεν περιαυτολογεί δε δουλεύει. Δυστιχώς η μόνη πράξη που γίνεται με το στόμα είναι γνωστή σε όλους μας και στη μκρή μας χώρα έχει γίνει απαραίτητο προσόν για να δεις προκοπή.

Από Μηχανής Θεός είπε...

Χε, χε, μ'αρεσει πολυ η τοποθετηση σου! Ισως θα αξιζε τον κοπο να αρθρογραφησεις καποια στιγμη περι "πραξεων του στοματος". Ειναι οντως κοινος τοπος πως ετσι λειτουργουμε και θεωρειται τοσο αυτονοητο, που περνα στην σφαιρα του υποσυνειδητου. Αν τυχει να στο πει καποιος σοκαρεσαι αρχικα, μεχρι να συνειδητοποιησεις το ποσο δικιο εχει.
Απο κει και υστερα ομως νομιζω οτι δεν αρκει απλα να το γνωριζεις. Ισως θα επρεπε να καταθεσουμε και αποψεις για το τι και πως μπορει να αλλαξει..

keimenografos είπε...

Εχεις απόλυτο δίκαιο. Ίσως όταν είσαι γνώστης φέρεις και ευθύνη. Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι. Κάποια πράγματα όμως δεν αλλάζουν με τον κλασικό τρόπο. Όταν πράττεις το λάθος, το μόνο σίγουρο είναι οτι έχεις γνώση του σωστού, και αν δε συμβαίνει αυτό, τότε δεν ονομάζεται λάθος μα μοναδική επιλογή.

Λακων είπε...

Στο Πασοκ η κατάσταση είναι τραγική εδώ και χρόνια.Μεγάλη παρακμή.
Πάντως απο ότι λέγεται θα κερδίσει ο Παπανδρέου.Γενικότερα στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Υπαρχουν 2 μηχανες...οποτε και 2 Πασοκ...Ποιος θα ειναι με ποιους;;;

keimenografos είπε...

Η μια είναι με "μίζα" και η άλλη με μανιβέλα. Κάτι σαν το εξκάλυμπερ. Όποιος τη βάλει μπρος θα προλάβει.

Από Μηχανής Θεός είπε...

Δυστυχως εδω και τουλαχιστον 10 χρονια εχουμε εγκλωβιστει σε εναν πολιτικο και κοινωνικο λαβυρινθο, με σημαια την πεποιθηση "Το μη χειρον βελτιστον". Μια σοφη κατα τα λοιπα ρηση, που ομως δεν δυναται να νομιμοποιει και να εκλεγει κυβερνησεις (ΝΔ 2007) ή προεδρους κομματων (Γ.Α. Παπανδρεου). Γιατι τοσα ημιμετρα; Ας παψουμε να ασχολουμαστε με τα "μη χειροτερα" και ας παλεψουμε για το καλυτερο.

keimenografos είπε...

Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα με τόσο θετική σκέψη. Δεν είμαι καταστροφολόγος ούτε μοιρολάτρης. Συμφωνώ με τα λεγόμενα και επαυξάνω. Αγώνα για μια υγιείς πολιτική σκηνή και όχι παρασκήνιο.

Roadartist είπε...

χα! wild boys.. :))
Χαιρετώ!